"Az igazi előadó nem csak szavakat szólaltat meg, hanem érzelmeket, gondolatokat és inspirációt ad."
Winston Churchill
VoxPorond

Lámpaláztól az ügyfélmágnes előadásig

A fejedben lévő szenzációs előadó

 

csak arra vár, hogy előbújhasson!

Szeretnél magabiztosan kiállni egy közönség elé? Ügyfélszerző webinárt tartanál? Vagy csak a prezentációidat szeretnéd kiválóra fejleszteni?

Akkor a legjobb helyen vagy.

 

Halász Emese
Miben segít neked a Voxporond?

Vállalkozóknak

a webinárjaidat, workshopokat és előadásaidat olyan szintre emelheted, ami profizmust közvetít leendő ügyfeleid felé.

Kinek ajánlom? Annak, aki felismerte, hogy a mai világban a videózás már elengedhetetlen, ha értékesíteni szeretne.

Magánszemélynek

abban, hogy magabiztosabb, lámpaláz nélküli, profi előadó lehess.

Kinek ajánlom? Közszemélyeknek, és mindazoknak, akik kamera vagy közönség elé szeretnének állni.

Ki lesz a mentorod?

Halász Emese vagyok, ennek a VOXPOROND nevű előadásfelkészítő hangrezegtető paratérnek a megálmodója.

10 éve adok elő írói, írómentori munkám okán és a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának tagjaként is fel kellett már lépnem párszor a valós vagy épp virtuális színpadra.

Ez alatt a sok év alatt végig képeztem magam, hogy az írók antiszociális barlangjából kényszerkilépve (könyvbemutatók, író-olvasó találkozók)  jobb és még jobb előadó lehessek.

Sőt, célul tűztem ki a nem mindennapi és igazán szórakoztatóan kiváló előadói címet. A kemény önfejlesztés e téren hamar meghozta gyümölcsét, és miután a közönségem is felfigyelt az általam tanultakra, nos… Jól sejted, kedves idetévedő: még tovább képeztem magam.

Ma már egyre több üzletemberből varázsolok ügyfélmágnes előadót.

"Milyen változást tapasztalok magamon? - tisztább beszéd, jobb kommunikáció, nagyobb önbizalom! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Lépj ki a komfortzónádból Emesével!"
Józsa Beáta
Tulajdonos, Ügyvezető Igazgató - Fehér Lótusz Kft.

Miben tudok segíteni?

A WOW hatás - PPT készítés
Csak három betű, mégis végtelen lehetőség. Egy kiváló prezentáció elengedhetetlen eszköze a szintén kiváló PPT. Megtanítom, hogy hogyan tudsz Te is olyan PPT-t készíteni, amitől mindenkinek le fog esni az álla. Megtanuljuk a váz felépítését, a színek és betűtípusok használatát, tippeket, trükköket a készítéshez, szóval minden lesz itt, ami ahhoz kell, hogy egy rendkívüli prezentációt adhass elő. A tananyag teljesen személyre szabott, 5-8 órás program.
DEAL - Előadástechnika a maximumon
Lámpaláztól ajánlatig mindent megtanulsz kezelni és hasznosítani a magad javára. Ezt leginkább ügyfélszerző, élő közönség előtti előadásokhoz javaslom. A tananyag teljesen személyre szabott, előzetes felmérés (konzultáció) után kezdjük a munkát.
Webinar PLUS
Ha már unod a szokásos uncsi webinárokat, akkor Te ne tarts olyat! Megtanítalak az izgalmas ügyfélszerző webinárok titkaira. A tananyag teljesen személyre szabott, előzetes felmérés (kozultáció) után kezdjük a munkát. Hozzuk létre közösen a legjobb webinárodat!
Workshop a LIFTBEN
Te tudnál tartani workshopot egy liftben? Én egyszer bentragadtam ötödmagammal. Mire megszerelték a liftet, már 3 új ügyfelem volt. Átadom a varázst, és olyan workshopot fogsz tartani, ami lehengerlő, és ahol garantáltan visszatapsolnak. A tananyag teljesen személyre szabott, előzetes felmérés (konzultáció) után kezdjük a munkát.
TT & YT - az új világ legjobbja
Ma már tudjuk, hogy nélkülözhetetlen a videós megjelenés, a jó előadói tehetség. A jó hír az, hogy mindez tanulható. Kamera elé állnál, de nincs önbizamad, ötleted, nincs meg a stratégiád? Szerencséd, hogy marketinges vagyok. Simán el(ő)adod magad, ha engeded, hogy megmutassam az utat. A tananyag teljesen személyre szabott, előzetes felmérés (konzultáció) után kezdjük a munkát.

Vedd fel velem a kapcsolatot és mindent megbeszélünk!

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üres.
    Scroll to Top