voxporond

TEAMVOX

A cégek / vállalatok dolgozóinak
egyik legnehezebb feladata a vezetők elé állni és úgy prezentálni, hogy az mindenki számára hasznos, hatékony és élevzhető legyen.

De csak addig, amíg nem Voxolod meg őket!

Vezetőként az egyik legfontosabb…

a gyors és precíz kommunikáció a dolgozóinkkal. 

Egymás nagyfokú segítségére csak úgy lehetünk, ha a megfelelő módon közlünk. S miért ne lehetne ez praktikus, élvezhető és hatékony is egyaránt? 

A Voxporond képzése azon dolgozóknak szól, akik szeretnének profi PPT-t készíteni és olyan módon prezentálni azt, hogy az mindenki számára a leghasznosabb legyen.

Csoportokat képzünk arra, hogy a kommunikációja gördülékeny legyen, magabiztos kiállásával pedig megkönnyíti az előadást. 

A látványos PPT készítés megtanulása után pedig a prezentáció nagyban segíti a vezetők, kollégák álmossági faktorának javulását is. 

Miből áll a TEAMVOX?

A TEMAVOX egy 1-2 napos képzés

 • A csoportlétszám és az igény függvényében 1 vagy 2 napig tart a képzés
 • A dolgozók megtanulnak profi PPT-t készíteni
 • Az Előadástechnika pedig segít a jobb előadásmód kialakításában
 • A képzés után garantáltan jobb előadókká válnak és profibb PPT-t készítenek majd

Az első lépés, hogy felmérjük a dolgozóid igényét

Ehhez mi küldünk anyagot, kérdőívet. A cégnek már csak ki kell küldenie azoknak a dolgozóknak, akiknek szüksége van a képzésre.
 • Pontosan mire van szükségük:

Az előadástechnikán lenne mit javítani? A kommunikáció akadozik prezentálás közben? Értelmezhetetlen PPT-ket készítenek?

 • Mik az erősségeik?

Hogy a képzés tényleg csoportra szabott és hatékony lehessen.

 • Mikor lenne esedékes és hol?

A kapott információk alapján összeállítjuk az anyagot

Miután összeállítottuk a képzés tematikáját, kiküldjük a cégnek előzetes megtekintésre és a már megbeszéltek alapján érkezek a képzést megtartani.

Kiegészítő képzés is választható: Időhatékonyság (+ 1 nap)

Cégvezetők előadástechnikája (+ 1 nap)

Ki tartja a képzést?

Halász Emese

Halász Emese

10 éve adok elő írói, írómentori munkám okán és a Sikeres Vállalkozó Nők klubjának tagjaként is fel kellett már lépnem párszor a valós vagy épp virtuális színpadra.

Ez alatt a sok év alatt végig képeztem magam, hogy az írók antiszociális barlangjából kényszerkilépve (könyvbemutatók, író-olvasó találkozók) jobb és még jobb előadó lehessek.

Sőt, célul tűztem ki a nem mindennapi és igazán szórakoztatóan kiváló előadói címet. A kemény önfejlesztés e téren hamar meghozta gyümölcsét, és miután a közönségem is felfigyelt az általam tanultakra, nos… Jól sejted, kedves idetévedő: még tovább képeztem magam.

Ma már egyre több üzletemberből képzek ügyfélmágnes előadót és irodai dolgozóknak segítem az előadását és a kommunikációját a vezetői felé.

Ha megnyomod ezt a gombot, akkor az azt jelenti, hogy konzultációt kérsz. 24 órán belül fel foglak hívni és egyeztetünk egy időpontot, ahol megbeszéljük a részleteket.

Addig is nézd meg, hogy milyen ajánlataink vannak Cégek számára

V XPOROND team
TEAMVOX

Csoportos PPT készítés és előadástechnikai képzés.

wowhatás
WOW HATÁS A PPT-DRE

A hatékony PPT stratégiája és trükkjei ötlettől a kivitelezésig.

deal
DEAL

Ki mondta, hogy egy vezetőnek unalmas előadást kell tartania? 

0
  0
  Kosarad
  A kosarad üres.
  Scroll to Top